Høsten er her

Høsten er her, og vårens og sommerens hagestell er I ferd med å kuliminere. Det er tid for å høste av det som er sådd av bær, frukter og grønsaker, samt å gjøre hagen klar for vinteren. For det er nemlig slik at man kan kose seg og dra nytte av hagen hele året, kun ved hjelp av noen små triks og med de rett redskapene. Så ta deg en pust i bakken, gå ut i hagen å nyt denne vakre årstiden som er fyllt med noen av de vakreste fargene en kan tenke seg.

Høsten er her

Høsten er her, og vårens og sommerens hagestell er I ferd med å kuliminere. Det er tid for å høste av det som er sådd av bær, frukter og grønsaker, samt å gjøre hagen klar for vinteren. For det er nemlig slik at man kan kose seg og dra nytte av hagen hele året, kun ved hjelp av noen små triks og med de rett redskapene. Så ta deg en pust i bakken, gå ut i hagen å nyt denne vakre årstiden som er fyllt med noen av de vakreste fargene en kan tenke seg.

Det er tid for å høste

Høsten bringer med seg høsting av det som er sådd tidligere på året. Frukt, grønsaker og bær bugner, og fargene i hagen viser seg fra sin aller beste side. Hvorenn man ser er det inntrykk å fordøye, frukt å spise og farger å nyte. Heldigvis har vi redskapene for å gjøre høsten enda bedre, slik at man enkelt og greit kan høste og ta del i høstens mange fristelser. Våre redskaper gjør ikke bare hageeieren mer fornøyd gjennom høsting av de deiligste grønsaker, de gjør også at hagen står godt rustet mot den kommende vinteren og den påfølgende våren.

Det er tid for å høste

Trick or Treat med Fiskars

Med mørket og vinteren ventende, lurer også Halloween rundt hjørnet. Med en velpleid hage er det ikke noe i veien for å ta i bruk også denne til feiring av denne høytiden. Gresskar skal skjæres ut og pyntes, så hvorfor ikke gjøre dette ute og pynte hagen med ett eller to i samme slengen?

Trick or Treat med Fiskars

Lag en eplepai

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 1,5 dl sukker
  • 3 dl mel
  • 1 egg
  • 1 dl melk
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje vaniljesukker
  • 4 epler
  • Kanel & sukker (+muskat hvis ønskelig)

Hvordan gå frem?

  1. Smelt smøret.
  2. Bland det sammen med sukkeret.
  3. Bland inn mel, litt og litt.
  4. Ha i egg, melk, bakepulver og vaniljesukker. Bland alt godt.
  5. Ha blandingen i en smurt paiform, og fordel eplebåtene over. Dryss over kanel og sucker (gjerne også litt muskat hvis ønskelig).
  6. Bakes i ovnen på 200 grader i minutter.
  7. Serveres varm med vaniljesaus eller vaniljeis. 

TIPS! Spar gjerne litt av deigblandingen å dryss den over eplene før du setter den i ovnen. 

Lag en eplepai