Hvordan bruker man et skjerpestål for å slipe kniver?
Du kan slipe dine kjøkkenkniver ganske så effektivt med et holdbart skjerpestål. Ta en titt på vår korte video, og les våre tips på hvordan du kan bruke et Fiskars Functional Form™ skjerpestål for å slipe dine favoritt kniver.
Se hvordan et skjerpestål fungerer:
- Et tradisjonelt skjerpestål kan slipe dine kniver raskt og effektivt
- Fem til seks strøk over stålet vil være nok for å holde skarpheten på en vanlig kjøkkenkniv
- Pass på å holde en stødig vinkel på 15-20° hele veien hver gang kniven dras over stålet - start fra håndtaket, og dra bladet "gjennom" helt til tuppen
- Vask og tørk av knivene etter sliping
Spesifikasjoner
- Fiskars Functional Form™ skjerpestål sliper dine kjøkkenkniver med et holdbart rundt stål
- Et ergonomisk SoftGrip™ håndtak gir støtte og sikkerhet
- Kan vaskes i oppvaskmaskinen
- Lengde: 202mm
- En effektiv og rask måte å slipe dine kjøkkenkniver på
UTFORSK SKJERPESTÅL