Hard Face

Elsker en utfordring

Robust og slitesterk på utsiden, vennlig og hensynsfull på innsiden. Hard Face er en trofast ledsager på kjøkkenet og hjelper deg med alle utfordringer i matlagingen.

Hard Face

Elsker en utfordring

Robust og slitesterk på utsiden, vennlig og hensynsfull på innsiden. Hard Face er en trofast ledsager på kjøkkenet og hjelper deg med alle utfordringer i matlagingen.

Robust slitestyrke for alle matlagingsoppgaver

De oppdaterte Hard Face-stekepannene har vedlikeholdsfritt Ceratec™ Superior-belegg som gir fremragende non-stick-egenskaper. Pannen består av 100 % resirkulert aluminium som tåler høye temperaturer – perfekt for steking på alle koketopper, også induksjon. Anbefalt maks. steketemperatur er 270 °C. Hard Face stekepanner er produsert i Finland.

Robust slitestyrke for alle matlagingsoppgaver

Pålitelig, ukomplisert tilberedning og enkel rengjøring

Hard Face-grytene har et flatt, gjennomsiktig glasslokk og to ulike hellealternativer.

Ceratec™ Superior-belegget gir fremragende non-stick-egenskaper. Laget av 100 % resirkulert aluminium, med tykk bunn som varmes effektivt og jevnt opp på alle koketopper. Grytene er produsert i Finland.

Pålitelig, ukomplisert tilberedning og enkel rengjøring

Perfekt for steking på høye temperaturer

Ceratec™ Superior-belegg med fremragende non-stick-egenskaper som er perfekt for høye temperaturer. Anbefalt maks. steketemperatur på 270 ºC og ildfast opptil 150 ºC.

Produsert i Finland

Stekepannene og grytene i Hard Face-serien er produsert av 100 % resirkulert aluminium. Alle Hard Face-produkter er produsert i Finland på Fiskars' miljøsertifiserte (ISO 14001) fabrikk.

Tips for matlaging med og vedlikehold av koke- og stekeprodukter med keramisk belegg

Tilsett alltid smør eller olje i pannen før steking

  • Man bør helst unngå å varme opp en tom stekepanne. 
  • Bruk alltid olje eller smør for å oppnå best mulig stekeresultat. Skru ned temperaturen på kokeplaten så fort oljen eller smøret begynner å boble, og vær sikker på at pannen er varm før du tilsetter maten. 
  • Vi anbefaler steking på lav og middels temperatur. Non-stick stekepanne med keramisk belegg tåler varmen svært godt. Unngå imidlertid å bruke svært høy temperatur, fordi overoppheting av pannen vil skade belegget. Vær forsiktig slik at pannen ikke overopphetes, spesielt ved bruk av booster-funksjon på induksjonstopper.
  • La maten steke en kort stund før den snus eller flyttes. Dette bidrar til å hindre at maten setter seg fast i pannen, og du får en nydelig stekeskorpe.

First bullet list

La stekepannen avkjøles før den vaskes

  • Vi anbefaler redskaper av tre eller plast. Unngå metallredskaper som vil ripe opp det keramiske belegget. 
  • La stekepannen avkjøles før den vaskes. Å tilsette kaldt vann i en varm panne kan skade belegget og/eller føre til at bunnen slår seg.
  • Vi anbefaler at koke- og stekeprodukter med keramisk belegg vaskes opp for hånd. Alle Fiskars koke- og stekeprodukter med keramisk belegg kan vaskes i oppvaskmaskin, men oppvask for hånd (med kost, vann og mildt oppvaskmiddel) anbefales fordi det vil forlenge beleggets levetid. Bløtlegg pannen i vann for å løsne fastbrente matrester.

Second bullet list

Kniver – Hard Edge

Suppler koke- og stekeproduktene i Hard Face-serien med innovative Hard Edge kjøkkenkniver. Hard Edge-knivene har LZR-EDGE™-teknologi som gjør at de holder seg skarpe lenger. Knivene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Les mer
Kniver – Hard Edge
Se alle